Társadalmi szerepvállalás
Kezdőlap > Aixam > Elkötelezettség > Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Engedély nélkül BESOROLÁS

A mopedautóra szoruló ügyfelek profiljai a következők:

  • vidéki övezetekben nyugdíjas idős emberek, akiket gyakran a házastársuk vezetett, és akiknek meg kell őrizniük mobilitásukat
  • 14 és 18 év közötti tizenévesek a vezetői engedély megszerzése előtt
  • aktív városlakók, akiknek szüksgésük van a munkába járáshos,  vagy a vizsga letételének nehézsége miatt nincs engedélyük
  • a vezetői engedélyük ideiglenes felfüggesztését vagy visszavonását szenvedő személyek

    Az engedély nélküli autó stresszmentes utazási megoldás ezekben az esetekben.

MOBILITÁS-ALTERNATÍV

A vidéki népesség elnéptelenedése, a helyi üzletek eltűnése, a városkörnyéki lakónegyedek növekedése, a tömegközlekedés elvesztése a nonprofitivitás miatt ... Ez a társadalmi mozgalmi kombináció hozzájárul a mobilitási problémák felerősödéséhez.
Az engedély nélküli autó a függetlenséget képviseli, a teljes szabadsággal és minden időjárás mellett történő utazás egyik módját.

ROBUSZ TESTES MUNKÁK A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN

Az engedély nélküli jármű kialakítása sokkal nagyobb biztonságot garantál, mint a kétkerekű. A kezelhetőség, a tömörség és a felszereltség minden olyan eszköz, amely kíséri a vizsgált karosszériát.
A Road Safely adatai hivatalosak: a négykerekű motorkerékpárok a legkevésbé „balesetet előidéző” járműkategóriába tartoznak (forgalomban lévő járműpark / sérültek vagy halálozások száma).