Mega by Aixam
Kezdőlap > Aixam > Előzmények > Mega by Aixam

Mega by Aixam

Az Aixam mesés története a MEGA-ból

Az AIXAM-MEGA az 1990-es évek elején kezdte el az autóversenyzést, amelyet a nagy teljesítményű szerelők iránti szenvedély és lelkesedés hajtott. A MEGA csapata versenyautókat tervez, fejleszt és gyárt, különféle versenyeken tesztelve őket.

Andros Trophy 1992 és 1999 között. Izgalmas kalandok az AIXAM-MEGA számára, különböző győzelmekkel a sofőrök és a gyártók számára.

2000 elején ezek a kihívások megálltak, az AIXAM-MEGA új lehetőségeihez kapcsolódóan. Az autóverseny iránti szeretet azonban meg van kötve a vállalatban, ezért 2010-ben a MEGA ismét részt vett Soheil Ayarival az Andros elektromos trófeáján.

Verseny

Mega Track

1992

A MEGA létrehozza a feltűnő MEGA Track nevű terepjárót, egy terepjáró GT kupét, egy egyedülálló és nagy teljesítményű járművet, amely V12-es motorral van felszerelve.

Mega Trophee Andros

1992-től 1999-ig

A legnagyobb bajnokok egymást követik a MEGA GLACE volánjánál, hogy rendkívüli sikereket érjenek el.

1996-ban a Trophée Andros első győzelmét aratta François Chauche. Philippe Gache és a MEGA Glace további két bajnokságot nyer 1996-ban és 1998-ban.


Mega Monte Carlo

1996

A MEGA megvásárolja a MONTE-CARLO Automobile céget, és kifejleszt egy új, kivételes Grand Tourisme járművet.

Mega Desert

2000

A MEGA a jeget a Dakar Rally homokjára cseréli a MEGA DESERT-rel. Első évében a MEGA Stairhane Peterhansel sofőrnek köszönhetően a kairói piramisok lábánál a második helyen végzett.


Mega Andros Isola 2000

2010-2011

A Mega visszatér az Electric Trophée Androsba való belépésével. Első évben Soheil Ayary pilóta a St-Dié des Vosges verseny után a 2. helyen áll a dobogón.

Moto mega

1996

Ma az Aixam továbbra is kifejezi a verseny iránti szenvedélyét, és utat enged a fiatal generációnak. Az Aixam szponzorálja a motorkerékpár, szörfözés, gokartozás, ...

Az Aixam szponzorálja a 15 éves Kyrian Hartmann motorkerékpárost a CIV bajnokságban.


Mega Club A Mega Ranch

A diverzifikációra törekedve a MEGA kivételes modularitással kifejleszt egy szabadidős járművet a nagyközönség számára, amely átalakul a pickup, break vagy kabrió igényeinek megfelelően.

Mega Club

MEga Club

Mega Ranch

Mega Ranch