Kezdőlap > Aixam hálozat

Aixam hálozat

Az elmúlt 25 évben az AIXAM-nak lett a legjobb és legnagyobb országos lefedettségű hálózata.

Napjainkban a francia területen egy 130 kereskedőből , valamint 900 ügynökből álló hálózattal az AIXAM bármilyen felmerült vevői kérést kezelni tud.

__ORSZÁGOK LISTÁJA__

1987 óta francia és európai piacvezető pozíciója, valamint az 1970-es évek végén bevezetett rendszer szigorú és szerződéses partnereinek kiválasztásával hozzájárul az elosztó hálózat minőségéhez és professzionalizmusához.
A terjesztés Franciaországban a szakszervizek üzletévé vált, amelyek most csatlakoztak az AIXAM hálózathoz.

Ezek a "engedély nélküli" autókra szakosodott szakemberek képesek lesznek minden szükséges információt megadni az autó értékesítésével és karbantartásával kapcsolatban. Biztos lehet a magas színvonalú szolgáltatásban és minden figyelemben.
Megtudhat mindent, amit tudnia kell a biztosításról, segítségnyújtásról, hitelről, új és használt járművek értékesítéséről, lízingről, használt járművek vásárlásáról stb.

Vezető európai gyártóként kialakult képünk és termékeink minősége képezi az alapját annak, hogy ügyfeleink biztosak legyenek abban a szakmaiságban és biztonságban, amelyre számíthatnak. A marketinget professzionális és hatékony kereskedők hálózata támogatja, akiket szakértelmük alapján választanak ki.